onsdag 22 februari 2012

1 vecka gamla och ordentligt räknat.

Ja, Det är ju som det är med de kognitiva färdigheterna i den här familjen, nu värre än vanligt. Här om dagen skulle vi räkna ut %-ökningen på valparnas vikt.  Naturligtvis lyckades vi vända på det hela och räknade något helt annat. Matematik är dessutom det ämne jag skyr mest, tråkiga tankebanor i det tycker jag. Hrrm!
Det här kom vi alltså underfund med när de skulle vägas och räknas igår när de blev 1 vecka gamla. Så siffrorna och påståendet om procentökningen i förra inlägget var alltså fel och jag har lagt till en rättelse i det inlägget.
Nå ja! Nu är det väl ordentligt gjort i alla fall, förhoppningsvis. Nu, vid 1 veckas ålder ligger alltså procentökningen mellan 100% och 141% och det är ju som det skall. De minsta har största ökningen och den som var allra minst av dem är den som ökat mest vilket känns gott!


1 vecka tjocka runda och go'a!

Indra spenderar allt fler korta stunder med oss andra i familjen. Har kommit med bollen för att få leka lite, hämtar matskålarna för att få byta åt sig något gott osv. Ja, hon börjar bli sig själv helt enkelt samtidigt som hon är en mycket god mor och stillsamt vakar över sina små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar