fredag 30 december 2011

Tidsfördriv...

Indra ligger och myser i soffan mest hela dagarna utom då hon försöker förse sig med något att äta! Aptiten är fortfarande på topp och energinivån på viloläge. Det har inte varit så mycket annat att göra heller, först kom stormen och lite eftervindar på den sen försvann snön och nu ligger is överallt. Inget trevligt underlag för en kylig promenad. Människorna i vår familj har ju också varit i viloläge så här i mellandagarna. Väldigt skönt faktiskt att låta livet stilla av en stund och bara ta vara på nuet och varandra. Precis vad vi behvöver nu!
 Har passat på att pyssla lite med bloggen och lagt upp Sirius presentationssida medan de andra i hemmet roat sig med annat. Härligt att bara få fördriva tiden.

2 kommentarer:

Sofie sa...

Vilken trevlig blogg du har gjort och jag måste erkänna att det riktigt rycker i valptarmen när jag har läst om föräldrarna. De verkar vara helt otroligt underbara hundar. Lugna trevliga och föriga. Kommer nog att bli en underbar kull.

.::del Khazaris::. Ullis sa...

Tack Sofie!!

Ja, det är ju det jag hoppas på förstås! Och gärna att de kommer till familjer som tar vara på det ;) även om man förstås kan nöja sig med att bara njuta av dem också.

Skicka en kommentar